Escola, Casal de Barri i Aparcament

ESCOLA, CASAL DE BARRI I APARCAMENT. Poble Nou, Barcelona

1stPRIZE

SUMO Arquitectes + Yolanda Olmo

Fitxa Tècnica:

Concurs: 1erPremi Concurs obert.
Projecte: Maig 2010
Client: Barcelona Infraestructures Municipals SA
Direcció: Rambla del Poble Nou 130, Barcelona
Superfície: 12.472m2

Colaboradors Concurs:

  • Manuel Arguijo (Dissent d’Estructures)
  • Grupo JG Ingenieros (Disseny de les Instal.lacions)
  • Aumedes Dap SLU (Control Econòmic)

Topografía límit.

La llosa de Planta Baixa, sostre del aparcament, es plega i genera una topografía límit entre els dos usos diferenciats (aparcament i CEIP+Centre de Barri), adaptant-se en cada cas a les necessitats de l’espai superior.
Així, permet col.locar el gimnàs, amb requeriments d’alçada importants i la zona Infantil, sota el mateix sostre.També permet construir els espais exteriors tous amb una alçada suficient per plantar-hi arbres poc invasius….>

[de la memòria del concurs]

Coordenades