L’Espai Intermedi de Vil.la Urània

L’Espai Intermedi de Vil.la Urània
març 4, 2015 SUMOarquitectes

El Projecte de Vil.la Urània incorpora un espai intermedi a la façana, ( plantes 2ª a 6ª) amb la funció de distribuïdor i espai de trobada. Aquest espai es configura com un hivernacle adossat a l’edifici. Millora la protecció solar de l’edifici a l’estiu, gràcies a la geometria dels ràfecs, a la presència de vegetació i de proteccions solars mòbils (persianes replegables), mentres que a l’hivern, aprofitant l’efecte hivernacle, es condiciona de forma natural.

VU-670_animacio

L’Espai Intermedi es configura com la part essencial de l’edifici. Distribueix, en horitzontal i en vertical. És un mecanisme de control energètic, i es configura com el teló de fons de Vil•la Urània. És el nou jardí vertical de la vil•la, que complementa a l’existent i que es regenerarà en el procés. També es col•loquen el conjunt d’horts en les jardineres inferiors.

VU_INTERMEDI2_670

SUMOarquitectes
SUMO Arquitectes are Jordi Pagès, Marc Camallonga and Pasqual Bendicho.